O nama

Trgovina Ignjatović D.o.o.

Kompanija Trgovina Ignjatović d.o.o. osnovana je 2003. godine i od samog početka se bavi trgovinom i pružanjem usluga u oblasti agrara. Danas, posle više od 15 godina uspešnog poslovanja slovimo za jednog od regionalnih lidera. Od 2010. godine, kupovinom restorana Metropol u Koceljevi i restorana Radovanje u Vladimircima, delatnost se širi i na ugostiteljsku. Centrala firme nalazi se u Goločelu.
U okviru kompanije radi 12 poljoprivrednih apoteka u različitim lokacijama Zapadne Srbije, kao i dva maloprodajna objekta mešovite prehrambene robe.
Prepoznavši u nama pouzdanog i kvalitetnog partnera, vodeći proizvodjač stočne hrane u Srbiji – kompanija “PATENT Co” nam je ukazala poverenje i postavila nas za regionalnog ovlašćenog distributera stočne hrane i premiksa. “PATENT CO” proizvode plsiramo  kroz 12 sopstvenih maloprodajnih objekata i preko 30 veleprodajnih objekata. Konstantno povećanje obima posla zahtevalo je razvijanje jednog posebnog sektora firme – sektora za transport. Pored prevoza za sopstvene potrebe, naša vozila su dostupna za uslužni transport i prevoz.
Kompanija se od 2010. godine bavi i otkupom voća – jagoda, malina, kupina i šljiva.