Dobrodošli u RADOVANJE

Ukoliko želite da se venčate, krstite, obeležite rođendan, godisnjicu mature uz veliku proslavu i to baš u Vladimircima, restoran Radovanje Vam nudi najidealnije resenje.

Svečana sala poseduje kapacitet za neverovatnih 900 mesta, ali ako želite nešto manje, nudimo Vam mogućnost pregrađivanja, tako da dobijete 300 ili 600 mesta za Vaše drage goste.

Uz salu ide i soba za odmor slavljenika, a raspored stolova možete birati – riblja kost, banket ili cik – cak. Potpuni ugođaj daje dekorativna led rasveta i što je najbitnije, fenomenalna ventilacija.

Ako želite da vaše slavlje obeležite fotografijama i video klipovima uživo na društvenim mrežama imate i besplatan Wi – Fi internet.

Kuhinja u okviru sale je u potpunosti opremljena da zadovolji sve potrebe vašeg slavlja ( rashladne vitrine i frižideri dovoljnog kapaciteta za odlaganje hrane i pića ).

Obzirom da nudimo veliki broj mesta za goste, parking poseduje 600 mesta za vozila. I naravno celu priču zaokružuje profesionalno, uvek ljubazno i veoma iskusno osoblje.

Telefon za rezervacije 061 316 04 94

LOKACIJA RESTORANA : Obrenovački put bb, Vladimirci